Saltar al contingut
Inici » Política de privacitat

Política de privacitat

Qui som

L'adreça del nostre lloc web és: www.words4you.cat

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l'adreça IP del visitant i la cadena d'agents d'usuari del navegador per ajudar a la detecció de spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l'estàs fent servir. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l'aprovació del vostre comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari.

Comentaris i Galetes

Si deixes un comentari al nostre lloc pots triar desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a galetes. Això és per a la teva comoditat, per a que no hagis de tornar a emplenar les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d´un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s' elimina en tancar el navegador.

Quan inicies sessió, també instal·larem diverses galetes per desar la teva informació d'inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d'inici de sessió duren dos dies, i les galetes d'opcions de pantalla duren un any. Si selecciones «Recordar-me», el teu inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d'inici de sessió s'eliminaran.

Contingut incrustat d'altres llocs web

Els articles d'aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l'altra web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si en tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

Analítica

Amb qui compartim les teves dades

El nostre proveïdor de serveis de hosting i domini del web és 10DENCEHISPAHARD, S.L. 

Pots consultar la seva pròpia política de privadesa punxant aquí.

Per defecte, WordPress no comparteix cap dada personal amb ningú.

Quant de temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament a lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al vostre perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la vostra informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el vostre nom d'usuari). Els administradors de la web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots sol·licitar rebre un arxiu d'exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades

Els comentaris dels visitants pot ser que els revisi un servei de detecció automàtica de correu brossa.

La teva informació de contacte

Si necessites tractar qüestions específiques de privadesa, posa't en contacte via e-mail dirigint la teva consulta a: hola@words4you.cat

Botón subir arriba
CA